Attic voor de zorg

Attic: Veiligheid voor de zorg

Bescherm patiëntgegevens en optimaliseer cybersecurity basismaatregelen met Attic for Microsoft 365

Start vandaag met Attic

En krijg de eerste twee weken gratis

Attic for M365

€ 100

Voor organisaties van elke grootte.

  • CHECKS: ontvang alle checks
  • FIXES: 10 per maand
  • BEHEERDER: 2 per organisatie

Dit abonnement is speciaal ontwikkeld voor Microsoft 365.

Attic for M365

€ 80

Prijs per maand

Voor organisaties van elke grootte.

  • CHECKS: ontvang alle checks
  • FIXES: 10 per maand
  • BEHEERDER: 2 per organisatie

Dit abonnement is speciaal ontwikkeld voor Microsoft 365.

Of boek een demo

En leer meer over Attic Zorg
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Attic Security

Attic Security is een innovatieve cybersecurity-oplossing die speciaal is ontwikkeld voor onder andere zorginstellingen. Met Attic krijgt u toegang tot een gebruiksvriendelijke mobiele app die naadloos verbinding maakt met uw Microsoft 365-omgeving. Deze app versterkt uw beveiligingsinstellingen en houdt voortdurend verdachte activiteiten in de gaten. Attic stelt u in staat om proactief cyberdreigingen te detecteren en te voorkomen, waardoor de gegevens van uw zorginstelling veilig blijven.

Attic voor de zorg
Attic voor de zorg

Attic voor de zorg

De zorgsector staat voor unieke uitdagingen op het gebied van cybersecurity, gezien de gevoelige aard van medische gegevens en de toenemende dreigingen van cyberaanvallen. Attic begrijpt deze uitdagingen en heeft specifieke functies ontwikkeld om aan de behoeften van zorginstellingen te voldoen.

Door de samenwerking met Z-Cert kan Attic de app koppelen aan een uitgebreide database met cybergevaren in de zorg. Hierdoor kunt u als zorgprofessional nog meer potentiële bedreigingen identificeren en uw beveiligingsmaatregelen versterken.

Met Attic voor de zorg kunt u met vertrouwen de cyberuitdagingen aangaan en de privacy van uw patiënten beschermen.

Ontdek Attic voor de zorg

Benieuwd naar de kracht van Attic Security voor uw zorginstelling? Boek vandaag nog een demo en ervaar zelf hoe Attic uw cybersecurity naar een hoger niveau kan tillen. Neem contact met ons op en plan uw persoonlijke demonstratie om de geavanceerde beveiligingsfuncties van Attic in actie te zien.

Attic voor de zorg

Waarom kiezen voor Attic?

Attic Security heeft een geavanceerde oplossing ontwikkeld die specifiek is afgestemd op de unieke behoeften van zorginstellingen. Laten we nu de onderscheidende kenmerken van Attic verkennen en ontdekken waarom steeds meer zorginstellingen voor Attic kiezen.

  1. Geavanceerde beveiliging tegen een betaalbare prijs: Attic biedt topklasse beveiliging tegen een zeer betaalbare prijs van slechts €20 per maand. Dit stelt zorginstellingen in staat om hun beveiligingsbudget optimaal te benutten en toch te kunnen profiteren van geavanceerde beveiligingsfuncties.
  2. Volledig geautomatiseerd proces: Met Attic geniet u van een volledig geautomatiseerd proces dat op een schaalbare infrastructuur draait. Dit betekent dat u geen kostbare tijd en middelen hoeft te besteden aan handmatige beveiligingsprocessen. Attic neemt het werk voor u uit handen en zorgt ervoor dat uw zorginstelling voortdurend beschermd blijft.
  3. Expertise van ervaren ethische hackers en softwareontwikkelaars: Attic is ontwikkeld door een team van ervaren ethische hackers en softwareontwikkelaars. Hun expertise in cybersecurity stelt hen in staat om voortdurend te innoveren en de nieuwste technieken toe te passen om uw zorginstelling te beschermen tegen de steeds evoluerende dreigingen. Met Attic kiest u voor een betrouwbare partner met diepgaande kennis van cybersecurity in de zorgsector.