Attic voor MSP

Microsoft365 veilig houden was nog nooit zo makkelijk

Nu Beschikbaar!

Microsoft Cloud Solution Providers (CSPs) kunnen vanaf nu gebruik maken van Attic, de slimme app van Zolder. Attic is volledig Nederlandstalig en maakt het veilig houden van Microsoft365 omgevingen een stuk eenvoudiger.

Wie Office 365 en Azure Active Directory omgevingen beheert voor zijn klanten, weet dat het up-to-date houden daarvan complex is. Dit komt omdat beheerders en gebruikers veel opties hebben. Daar het overzicht over houden is al een uitdaging. Daarnaast neemt met de groei van het aantal diensten ook het aantal kwetsbaarheden toe. Er is steeds meer kennis nodig om de juiste aanpassingen te kunnen doorvoeren.

Attic is Control Panel Vendor

Als Control Panel Vendor biedt Attic een speciale App aan, die de CSP in de eigen tenant dient te autoriseren. Daarna kan de CSP zelf tot welke klant-tenants Attic toegang moet krijgen.

Er wordt dus geen rechtstreekse verbinding tussen Attic en de eindklant gelegd, maar Attic maakt gebruik van de bestaande koppeling van de CSP.

Meer weten over CPV? Hier vind je meer informatie: microsoft.com

Starten met Attic voor MSP

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alvorens te kunnen starten met Attic voor MSP, zal een overeenkomst getroffen worden tussen uw organisatie en Zolder BV.

Vul hiernaast uw gegevens in of:

Ontvang Attic Alerts en blijf in bedrijf

Regel zelf je online veiligheid en blijf up-to-date.