Ons team

Ons team

Cybersecurity experts en zolderkamer genieën

Attic wordt ontwikkeld door het team van Zolder – cybersecurity experts van het eerste uur, met een diepgewortelde passie voor beveiliging van het digitale domein. Samen hebben we meer dan 70 jaar ervaring in de vele verschillende domeinen van cybersecurity research.

Onze visie

Veiliger online ondernemen toegankelijk maken voor iedereen

Internet 3.0, de metaverse, Internet of Things (IoT) – het digitale domein blijft groeien en daarmee zal ook cybercriminaliteit toenemen. Tegelijkertijd hebben steeds minder mensen vat op het hele plaatje en grip op hun beveiliging. Met Attic willen we de kennis van Zolder delen en inzetten voor het mkb. Onze dienst maakt het mogelijk om zelf je beveiliging te regelen, wetende dat de ontwikkeling in handen is van een team cybersecurity experts van wereldklasse.

Ons team

De oprichters

Staan voor je klaar met raad en daad
Ons team

Erik Remmelzwaal

CEO 20 jaar ervaring

Sinds 2001 bezig met cybersecurity. Hackers worden een hoeksteen van deze digitale maatschappij om in controle te blijven over onze online toekomst.

Ons team

Wesley Neelen

Ethical Hacker 16 jaar ervaring

Sinds 2005 bezig met cybersecurity. Proactief op zoek naar kwetsbaarheden van digitale systemen om de digitale wereld een beetje veiliger te maken.

Ons team

Rik van Duijn

Ethical Hacker 16 jaar ervaring

Sinds 2005 bezig met cybersecurity. Bouwt mee aan een veiligere online wereld door te kijken waar het kapot kan en hoe het beter kan.

Ons team

Theo Snelleman

Lead Developer 20 jaar ervaring

Bouwt, programmeert en verbetert Attic. Full-time nerd die al van jongs af aan systemen openbreekt en tegenwoordig ook in elkaar zet.

Ons team

Attic wordt ontwikkeld door Zolder B.V.

Experts in Applied Security Research

We ontwikkelen Attic als schaalbare oplossing voor kleinere organisaties, maar het team van Zolder staat ook 24/7 klaar voor maatwerk oplossing en hulp bij cyberaanvallen of -verdediging.