Attic Security voegt gratis AITM detectie toe  

GRATIS bescherming tegen phishing voor Microsoft365 

Goed nieuws! We hebben de gratis versie van Attic uitgebreid met een nieuwe oplossing: AITM Detectie. AiTM is een methode van cybercriminelen om (Microsoft) accounts te hacken en tweestapsverificatie te omzeilen. Met de AITM-functie in Attic kun jij als gebruiker eenvoudig je Microsoft365 omgeving beveiligen tegen phishingaanvallen. Het stelt je namelijk in staat om AITM phishingaanvallen op je omgeving te detecteren, zodat je op dat moment actie kunt ondernemen. 

Checks

Deze nieuwe gratis functie in Attic bestaat uit twee checks, namelijk CHK-1104 en CHK-1158. CHK-1104 houdt in de gaten of Attic AITM juist binnen je omgeving geïnstalleerd is. CHK-1158 geeft een waarschuwing op het moment dat een phishing aanval gedetecteerd is. 

Voordelen op een rij 

  • Gratis preventie tegen moderne Phishingaanvallen 
  • Beperkt aantal rechten nodig voor installatie 
  • Te installeren in enkele kliks 

Hoe activeer je deze AiTM Detectie?  

De AiTM toevoeging in Attic is eenvoudig te installeren in 3 stappen:  

  1. Maak een account aan – Download Attic uit de Appstore op je smartphone of ga naar myattic.app 
  2. Voeg Attic AiTM toe – Ga naar services en klik op het plusje om een dienst toe te voegen. 
  3. Autoriseer Microsoft365  – Koppel de M365 omgeving door de benodigde permissies te accepteren. 

Premium VS gratis versie 

De gratis Attic AITM dienst geeft je de mogelijkheid om aanvallen te detecteren. In Attic M365 Premium worden je medewerkers ook gelijk gewaarschuwd als zij zich op een phishing pagina bevinden. In dat geval, detecteer je niet alleen de aanval, maar kan je hem ook voorkomen doordat de medewerker gewaarschuwd wordt.  

Aan de Slag 

Klaar om je Microsoft 365-omgeving GRATIS te beschermen tegen phishingaanvallen? Bekijk onderstaande instructievideo en meld je aan.