Attic Release Notes 2024.2.2

In deze release van Attic introduceren wij een nieuwe manier van onboarding van diensten. Daardoor is het eenvoudiger geworden om TRIAL versies van onze diensten, met name die voor Microsoft365, toe te voegen. Het enige wat je nu nog nodig hebt om 2 weken met Attic for M365 te testen, is een (gratis) Attic account.

Proberen? Log in op Attic en ga naar services. Klik daar op Nieuwe dienst verbinden +. Daarna wijst het voor zich, maar je kunt ook even de uitleg van Erik bekijken in deze video:

De proefperiode duurt 2 weken. Tegen het einde van die periode zal ons systeem automatisch een e-mail sturen met het verzoek om een betaalmethode te registreren. Op dit moment accepteert het systeem iDeal en Creditcard. Heb je een andere betaalmethode nodig? Laat het ons weten via support@atticsecurity.com.

Registreer je geen betaalmethode? Dan stopt de dienst automatisch na 2 weken en zijn er over en weer geen verplichtingen meer.

We hopen dat dit de drempel om Attic for M365 te gebruiken, verder verlaagd. Heb je al een abonnement? Vertel het dan vooral door aan bekenden 😉